Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На базі Комунікаційної податкової платформи відбувся онлайн-семінар для платників податків Куликівської громади

опубліковано 17 квітня 2024 о 13:09

Представники бізнесу, інститутів громадянського суспільства, місцевих органів влади Куликівської громади долучилися до участі в онлайн-семінарі.

Спікери - фахівці податкової - донесли до відома учасників актуальні питання.Начальник управління податкових сервісів Людмила Гординська розповіла про розвиток та вдосконалення електронних сервісів ДПС розповіла. Детально пояснила широкі можливості мобільного застосунку «Моя податкова» (https://tax.gov.ua/mobilniy-zastosunok-moya-podatkova/ ), перерахувала які послуги платники можуть отримати самостійно і як це зробити просто. Людмила Гординська також звернула увагу платників, що у всіх ДПІ діють електронні черги та пояснила, що записатися у електронну чергу до будь якої ДПІ можна за номером 0800501007.

Питання проведення у 2024 році фактичних перевірок, вимоги до застосування РРО та ПРРО та найтиповіші порушення, що допускають підприємці при здійсненні діяльності озвучила головний державний інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Катерина Кисленко.

Головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Тетяна Мовчан нагадала, що триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році. Тетяна Мовчан пояснила як отримати податкову знижку та закликала платників декларувати доходи. З нормативно-правовою базою та прикладами заповнення податкових декларацій можна ознайомитися на вебпорталі ДПС у банері «Деклараційна кампанія 2024».