Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відзнаку «Сумлінний платник податків у аграрній галузі» отримав засновник ТОВ «Гнідинці-Агро»

опубліковано 20 червня 2024 о 10:57

Відбулась робоча поїздка виконуючої обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяни Рубан до Прилуцького району.

У приміщенні Прилуцької ДПІ проведено зустріч з керівництвом ТОВ «Гнідинці-Агро», яке стало переможцем регіонального  етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023».

Тетяна Рубан привітала засновника підприємства ТОВ «Гнідинці-Агро» Миколу Бойка та першого заступника Варвинського селищного голови Віктора Гармаша і вручила почесну відзнаку «Сумлінний платник податків у аграрній галузі». Тетяна Рубан подякувала платникам за плідну роботу, високі досягнення у діяльності в аграрній галузі та сумлінну сплату податків, що особливо важливо для допомоги ЗСУ.

У рамках робочої поїздки проведено оперативні наради з керівниками Прилуцької, Варвинської, Талалаївської, Ічнянської та Срібнянської ДПІ. Перед керівниками податкових інспекцій поставлені завдання надання якісних послуг платникам податків, які перебувають на обліку в ДПІ, підтримання дієвої співпраці з місцевими громадами. Тетяна Рубан закликала керівництво територіальних громад разом дбати про наповнення місцевих бюджетів та інформувати податкову про факти ухилення від сплати податків і використання неоформленої праці на територіях громад.