Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Чернігові відбулось погашення поштової марки «Податки. Армія. Перемога»

опубліковано 27 червня 2024 о 16:40

Сьогодні введено в обіг поштову марку «Податки. Армія. Перемога». Надзвичайно важлива тематика сьогодення, спрямована на покращення сплати податків. Адже обороноздатність України напряму залежить від кожного: усі, хто працює та сплачує податки – сприяють захисту нашої країни та її фінансовій стабільності.   

Долучилась до заходу виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан. Участь у спец погашенні марки також взяли взяли Адрій Тосенко, директор з розвитку мережі Укрпошти в Чернігівському регіоні, Олексій Мисенко, заступник начальника Чернігівської міської військової адміністрації та Юлія Гриценко, представник одного з найбільших платників податків у Чернігівській області. 

Звертаючись до платників податків, Тетяна Рубан зазначила: «Сьогоднішнє погашення марки надзвичайно важливе для України, бо без податків не буде країни» та подякувала усім, хто залишається жити і працювати та сплачувати податки у нашому регіоні.    

Поштовим випуском «Податки. Армія. Перемога» Укрпошта та всі учасники долучилися до Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!».