Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області провела чергове засідання

опубліковано 28 червня 2024 о 14:36

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області. Від податкового органу участь у засіданні взяли: виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан, виконуюча обов’язки заступника начальника Олена Пустовойт, керівники структурних підрозділів.

Серед запрошених, на засіданні Громадської ради були присутні Голова Чернігівської обласної федерації профспілок  Ігор Москаленко, Голова Коаліції «Сіверщина»  Віктор Лазар, Директор ПП «Терравол» Анатолій Лебедєв.

Спікером на засіданні був заступник голови Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області Володимир Демиденко.

На порядок денний були винесені питання щодо співпраці податкового органу та громадськості і завдання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області. Також на засіданні затвердили план роботи Громадської ради на 2024 рік.

У своєму виступі Тетяна Рубан зазначила, що з метою забезпечення ефективної співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями податкова служба області у щоденному режимі комунікує та підтримує зворотний зв'язок із платниками податків. 

Із застосуванням інфографічних матеріалів, Тетяна Рубан наочно продемонструвала які форми, принципи та методи взаємодії із громадськістю та бізнес-спільнотою налагоджені у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області. Не оминула увагою і податкові сервіси ДПС, зокрема мобільний застосунок «Моя податкова».

Представники бізнесових кіл та громадськості також активно долучились до виступів. Голова Коаліції «Сіверщина»  Віктор Лазар привітав виконуючу обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяну Рубан із нещодавнім призначенням на посаду, а також її особисто та ввесь колектив податківців області із прийдешнім святом Днем податківця України та вручив квіти.

Тетяна Рубан подякувала сумлінним платникам податків та запевнила, що співпраця податкової служби, бізнесу і громадськості дозволить продовжити конструктивний діалог, результати якого необхідні для створення максимально комфортних умов для ведення бізнесу в регіоні, а також сприятиме зростанню економіки та розквіту рідного краю.