Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Які дії користувача, якщо він втратив (пошкодив) особистий ключ кваліфікованого електронного підпису чи печатки або забув пароль до нього?

опубліковано 17 липня 2024 о 16:30

Головне управління ДПС в Чернігівській області повідомляє, що у разі, якщо користувач втратив чи пошкодив особистий ключ кваліфікованого електронного підпису чи печатки або забув пароль до нього, він повинен звернутись до найближчого представництва Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України. При цьому необхідно подати заяву про зміну статусу кваліфікованого сертифіката та новий комплект реєстраційних документів (для отримання нових кваліфікованих сертифікатів відкритого ключа).

З інформацією щодо режиму роботи, розміщення пунктів обслуговування (відокремлених пунктів реєстрації) користувачів КНЕДП ДПС, можна ознайомитися на офіційному інформаційному ресурсі КНЕДП ДПС (https://ca.tax.gov.ua) у розділах: Головна/«Контакти»/«Пункти обслуговування» або Головна/«Отримання електронних довірчих послуг»/«Пункти обслуговування».

У Чернігівській області кваліфіковані електронні підписи чи печатки можна безкоштовно отримати в пунктах кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС, розташованих в Центрах обслуговування платників Чернігівської ДПІ ГУ ДПС за адресою: м. Чернігів, вул. Княжа, 28, 1-й пов., каб. 16 та Прилуцької ДПІ ГУ ДПС за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, буд. 214, 1-й пов., каб. 6.