Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На базі Комунікаційної платформи відбувся онлайн-семінар з актуальних питань податкового законодавства

опубліковано 24 липня 2024 о 14:54

До участі у заході долучились платники податків Борзнянської, Плисківської, Височанської та Комарівської територіальних громад.

Тетяна Говоруха, заступник начальника управління податкових сервісів, ознайомила учасників з сучасними електронними сервісами податкової служби, які створені і працюють для зручності платників. Більш детально зупинилася на можливостях мобільного застосунку "Моя податкова".

Питання проведення фактичних перевірок озвучив головний державний інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Олександр Демиденко. Акценти було зроблено на тому, що має знати платник, у якого проводиться перевірка. Озвучено найбільш типові порушення законодавства, що виявляються під час проведення фактичних перевірок.

Наталія Приходько, заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб, розповіла про особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання фізичним особам - громадянам. Відповіла на питання, що надійшли від громад.

З 1 травня поточного року платник може самостійно отримати Витяг про свій стан розрахунків з бюджетом. Сергій Рак, заступник начальника управління економічного аналізу, детально пояснив як це можна зробити. Наголосив на важливих деталях даного процесу.