Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан здійснила робочу поїздку по Корюківському району

опубліковано 15 серпня 2024 о 14:32

Про покращення взаємодії органів ДПС та територіальних громад в питаннях адміністрування місцевих податків і зборів та надання адміністративних послуг йшлося під час робочої  зустрічі виконуючого обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяни Рубан та першого заступника голови Корюківської міського голови Олександра Савченка.

Ключовими темами зустрічі були питання надання якісних послуг платникам податків та підтримання тісної співпраці з громадою. Тетяна Рубан та Олександр Савченко обговорили проблемні питання, які виникають при адмініструванні плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, погашення податкового боргу, легалізації найманої праці та висловили свої пропозиції щодо їх врегулювання. Також окреслено напрямки подальшої співпраці в частині інформування громадян щодо своєчасної сплати до місцевого бюджету податків та зборів.

Тетяна Рубан звернула увагу на використання електронних сервісів, що дозволяє забезпечити зручну, швидку та ефективну взаємодію з податковою службою. Платники мають можливість самостійно стежити за своєчасністю розрахунків з бюджетом та вчасно сплачувати визначені суми податкових зобов’язань через сервіс «Електронний кабінет» та мобільний застосунок «Моя податкова».