Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся онлайн-вебінар для платників податків

опубліковано 31 серпня 2022 о 13:59




Відбувся черговий вебінар для платників податків Чернігівщини, організований ДО «РФПП по Чернігівській області», за участі фахівців Головного управління ДПС у Чернігівській області.  

Валентина Лось, заступник начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Чернігівській області роз’яснила критерії віднесення суб’єкта господарювання до ризикової категорії та відповіла на питання платників з цього напрямку.

Що потрібно знати про зміни, внесені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій проінформувала Інна Чумакова, начальник відділу організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, ведення Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, розгляду звернень державних органів управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Чернігівській області.

Начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області Юрій Романченко повідомив учасників заходу щодо оперативних способів інформування податківців про факти порушень у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

Детальніше у відео.