Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Визначено потреби у професійному навчанні та завдання для державних службовців Головного управління ДПС у Чернігівській області на 2023 рік

опубліковано 27 січня 2023 о 15:23

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області визначено потреби у професійному навчанні державних службовців, завдання та ключові показники на 2023 рік для державних службовців категорії «Б» і «В».

Завдання і ключові показники результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців визначено з урахуванням посадових і  функціональних обов’язків, напряму діяльності кожного працівника. Державні службовці взяли активну участь у розробці завдань на поточний рік. Протягом звітного періоду буде проводитися моніторинг визначених для державних службовців ключових показників щодо стану виконання та актуальності завдання.

З метою удосконалення професійної компетентності кожному державному службовцю визначено вид та орієнтовний напрям професійного навчання. Для забезпечення підвищення кваліфікації державних службовців, виконання індивідуальних програм професійного розвитку на субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області оприлюднено інформацію щодо потреб у професійному навчанні державних службовців на 2023 рік (https://ch.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/robota-z-pers/povidomlennya/).