Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники Головного управління ДПС у Чернігівській області зареєструвались на Порталі управління знаннями

опубліковано 24 березня 2023 о 09:20

З метою підвищення кваліфікації, отримання доступу до освітніх програм  державні службовці Головного управління ДПС у Чернігівській області категорій «Б» та «В» зареєструвалися на Порталі управління знаннями, а вже зареєстровані користувачі оновили свої дані у профілі «Особистого кабінету».

Портал управління знаннями дозволяє забезпечити професійний розвиток державних службовців та призначений для інформування провайдерами про наявні загальні та спеціальні програми підвищення кваліфікації.

Завдяки реєстрації на Порталі працівники Головного управління ДПС у Чернігівській області змогли долучитися до всеукраїнського проєкту Eng4PublicService з безкоштовного вивчення державними службовцями англійської мови на освітній онлайн платформі. Перевагою вказаного курсу є можливість вибору оптимальної програми, темпу навчання та відслідковування прогресу. Завдяки вивченню англійської мови на платформі EF державні службовці зможуть посилити мовну спроможність, набути практичні навички та після успішного опанування мовного рівня отримати сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом навчального навантаження 1 кредит ЄКТС.