Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники Головного управління ДПС у Чернігівській області взяли участь у внутрішньому навчанні

опубліковано 24 квітня 2023 о 15:27

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області на виконання Тематичного плану проведення внутрішніх навчань у системі професійного навчання без відриву від роботи на 2023 рік, відбулося навчання для державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» та «В». 

У квітні 2023 року під час внутрішнього навчання працівники структурних підрозділів ГУ ознайомилися з новаціями у законодавстві щодо заповнення платіжної інструкції при сплаті податків та єдиного внеску, порядком ліцензування роздрібної та оптової торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального. Також державні службовці отримали відповіді на актуальні питання декларування особами, уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.

Слухачі заповнили Анкети зворотнього зв’язку для визначення рівня задоволеності проведеними лекціями та відзначили високий рівень підготовки лекторів, надали позитивні відгуки про навчання.

Завдяки проведенню навчання у форматі онлайн за допомогою програмного ІТ-продукту «Zoom» працівники долучилися до лекцій зі своїх робочих місць. Внутрішні навчання у дистанційному форматі дозволяють охопити більшу аудиторію слухачів, сприяють професійному розвитку державних службовців Головного управління ДПС у Чернігівській області.