Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Менському управлінні відбувся «круглий стіл» з питань легалізації трудових відносин в рамках проведення операції «Урожай-2019»

опубліковано 05 грудня 2019 о 15:38

У рамках проведення операції «Урожай» Менським управлінням проводяться заходи направлені на роз’яснення вимог чинного законодавства під час провадження діяльності суб’єктів господарювання, яке регулює земельні відносини, питання оподаткування, оформлення використання та оплати найманої праці, легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

Нещодавно в приміщенні Менського управління за участю начальника управління Добридень Людмили відбулися заслуховування керівників сільгосппідприємств, фермерських господарств та суб’єктів господарювання району.

Начальник Менського управління Добридень Людмила зазначала, що заходи у рамках операції "Урожай 2019" направлені на протидію оборудкам у сфері земельних відносин, максимального залучення до декларування отриманих доходів,  підвищення рівня виплати заробітної плати і як результат – збільшення сум надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Кривицька Наталія нагадала запрошеним, що найманий працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та подання повідомлення до територіального органу ДПС.

Задля успішного проведення операції визначено механізми з виявлення тіньових користувачів землі та посилено співпрацю усіх гілок влади на місцях.