Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Прилуцьке управління про надання адміністративних послуг

опубліковано 09 грудня 2019 о 16:50

У сфері надання адміністративних послуг та сервісів за січень-листопад 2019 року Прилуцьким управлінням всього розглянуто 25465 звернень платників податків, в т.ч. в електронній формі – 905, в ЦОП – 17790.

З початку року надано 25362 адміністративні послуги, з них 17754 або 70 відс. послуг надано через центри обслуговування платників Прилуцького управління.

З початку року: проведена реєстрація платника єдиного податку - 853, надано витягів з реєстру платників єдиного податку – 1390, проведена реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 990, реєстрація книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність - 45, видано довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію) - 34, видано довідки про сплату податку на доходи фізичних осіб платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань з цього податку -45,  видано картки платника податків, внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – 9956, видано відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 8609, видано довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби -981.