Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Кампанія декларування-2020 - триває

опубліковано 19 червня 2020 о 10:44

З початку  року громадянами території обслуговування Менського управління подано 1175 декларацій про майновий стан і доходи. Загальна сума задекларованого доходу складає 53,8 млн грн. Сума до сплати податку з доходів фізичних осіб склала 1,4 млн грн та  316,6 тис грн військового збору.

Правом на отримання податкової знижки вже скористалось 268 громадян, сума до повернення податку з доходів фізичних осіб задекларована в розмірі 0,6 млн гривень.

Наголошуємо, що відповідно до змін внесених до Податкового кодексу України Законом від 17.03.2020 №533-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), строки подання річної декларації про майновий стан і доходи за 2019 рік для громадян, які зобов’язані подати декларацію та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність перенесено до  01.07.2020 року.

Громадяни, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками 2019 року, податкову декларацію можуть подати упродовж всього 2020 року.

Звертаємо увагу, що подати декларації можна засобами електронного зв’язку скориставшись сервісом  «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua. Подання декларації зазначеним способом здійснюється з використанням електронного цифрового підпису з дотриманням вимог закону України "Про електронні документи та електронний документообіг"/