Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрах обслуговування платників Менського управління надано майже 9000 безоплатних адміністративних послуг

опубліковано 20 липня 2020 о 15:48

Впродовж січня-червня поточного року в Центрах обслуговування платників Менського управління Головного управління ДПС у Чернігівській області  громадянам та представникам бізнесу надано 8951 адміністративних послуг. Про це повідомила завідувачка сектору податкових сервісів Менського управління Василець Марина. 

Найбільша їх частина, а саме 3938 - це видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Також, видано 2668 карток платника податків та внесено до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, зареєстровано 398 платники єдиного податку та видано 418 витягів з реєстру платників єдиного податку, 206 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби.

Крім цього, проведено реєстрацію 463 книги обліку доходів та витрат платника єдиного податку, 423 книги обліку розрахункових операцій, 172 реєстратори розрахункових операцій та 158 розрахункових книжок.