Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрах обслуговування Ніжинського управління надано майже 13,9 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 20 липня 2020 о 15:41

Фахівці Центрів  обслуговування платників, які діють при державних податкових інспекціях Ніжинського управління Головного управління  ДПС в Чернігівській області за січень – червень 2020 року надали 13 917 адміністративних послуг.

Зокрема, видано 3554  карток платників податків, 7043 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

З початку року зареєстровано 580 платника єдиного  податку та надано 645  витягів з реєстру платників єдиного податку. Державними податковими інспекціями управління зареєстровано 442  книг обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку. Видано 110 довідок про доходи.

За січень-червень 2020 року зареєстровано реєстраторів розрахункових операцій  269, КОРО – 779, розрахункових книжок – 48.

Здійснено 14 підтверджень статусу податкового резидента України.

До Реєстру неприбуткових установ та організацій включено 7 неприбуткові підприємства (установи,організації), здійснена перереєстрація  5 неприбуткових підприємств.

В Центрах обслуговування платників надаються усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та платіжних документів на сплату податків і зборів до бюджетів.

Для платників розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.