Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роботодавці Менщини, Корюківщини, Коропщини, Семенівщини, Сосниччини, Новгород-Сіверщини та Сновщини сплатили понад 310 млн грн ЄСВ

опубліковано 07 серпня 2020 о 10:51

Протягом січня – липня 2020 року надходження єдиного соціального внеску від платників податків Менщини, Корюківщини, Коропщини, Семенівщини, Сосниччини, Новгород-Сіверщини та Сновщини склали 310,4 млн грн, що перевищило минулорічний показник на 7,9 млн гривень. Про це повідомили в Менському управлінні Головного управління ДПС у Чернігівській області.

Зокрема, за підсумками липня поточного року на соціальні гарантії направлено 46,3 млн грн ЄСВ. Порівнюючи з липнем минулого року надходження зросли на 1,4 млн грн, або на 3,1 відсотки.

За словами заступниці начальника управління – начальниці відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Менського управління Головного управління ДПС у Чернігівській області Кривицької Наталії, позитивну динаміку надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування досягнуто завдяки цілеспрямованій роботі з роботодавцями щодо підвищення рівня оплати праці найманим працівникам, вжиттю заходів з детінізації доходів та легалізації зайнятості населення.