Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новобілоуській ОТГ відбулась зустріч з керівництвом Чернігівської ДПІ

опубліковано 28 квітня 2021 о 14:02

Наприкінці квітня представники  Чернігівської ДПІ, начальник Олег Шуба та заступник начальника Тетяна Рубан провели робочу зустріч з посадовими особами Новобілоуської ОТГ, з питань налагодження співпраці у напрямку ефективного наповнення податкової бази ОТГ.

У зустрічі з податківцями взяли участь голова Новобілоуської ОТГ Олександр Федоров та начальник фінансового відділу Мельник Наталія.

Олег Шуба наголосив на значимості спільних заходів органами податкової служби та об’єднаних територіальних громад у наповненні бюджетів, відкритості до співробітництва та конструктивної співпраці.

Під час обговорення виокремили основні напрямки роботи, які потребують першочергового вирішення, а саме: повноти обліку землекористувачів, як одного із шляхів збільшення надходжень та можливості електронних сервісів Державної податкової служби, зокрема «Електронного кабінету».

Особлива увага приділялась спільній організації роботи щодо залучення до декларування доходів громадян  отриманих від здання іншим фізичним особам власних паїв в оренду.

У кінці зустрічі Олег Шуба окремо звернув увагу на активному використанні соціальних мереж ДПС України для встановлення якісно нового рівня взаємодії. Запропонував присутнім долучитись до підписників офіційних сторінок ДПС України та Головного управління ДПС у Чернігівській області у мережі Facebook з метою оперативного отримання інформації.

Представники ОТГ подякували податківцям за проведену зустріч та висловили впевненість у подальшій співпраці щодо спільних дій у вирішенні нагальних питань.