Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Корюківською ДПІ надано платникам понад 900 адмінпослуг

опубліковано 04 червня 2021 о 14:03

Протягом 5 місяців поточного року працівники Корюківського Центру обслуговування платників надали суб’єктам господарювання і громадянам 928 адміністративних послуг.

Як повідомив начальник Корюківської ДПІ ГУ ДПС у Чернігівській області Віталій Шумський, фахівці ЦОПу видали 336 реєстраційних номерів облікової картки платника податків, надали 377 довідок про суми і джерела виплачених та утриманих податків.

Також за цей час 53 суб’єкти підприємницької діяльності виявили бажання стати платниками єдиного податку, 75 отримали витяги з реєстру платників єдиного податку.

Нагадуємо, фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до Облікової картки або Повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за ф. № 5ДР або Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, щодо фізичних осіб, які обліковуються за серією та номером паспорта за ф. № 5ДРП відповідно.

Фізичні особи подають зазначені заяви особисто або через представника до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем проживання), а у разі зміни місця проживання - до контролюючого органу за новим місцем проживання. Фізичні особи, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, подають зазначені заяви особисто або через представника до будь-якого контролюючого органу.

Спілкуйтесь з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX». Податкові  новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС у мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/TaxUkraine.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»