Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася робоча зустріч в редакції районної газети „Вісті Борзнянщини”

опубліковано 07 червня 2021 о 10:34

04.06.2021 р. в редакції  районної газети відбулась робоча зустріч начальника Борзнянської ДПІ Юрія Соломки   з редактором  районної  газети „ Вісті Борзнянщини”  Сергієм  Близнюком щодо висвітлення в районній газеті  інформації  на податкову тематику  з метою доведення  її до широкого кола платників податків району.

Газета „Вісті Борзнянщини”  видається з 19 жовтня 1931 року. Вона має багато різник рубрик, головними з яких є : суспільно- політичні події, проблеми економіки й фінансів, актуальні інтерв’ю, розповіді про цікавих людей  і долі, та інші  цікаві рубрики.  

На її сторінках розповідається  багато цікавого  про життя простих людей,  історію життя  відомих людей, висвітлюються різні події і актуальні питання  та проблеми життя Борзнянщини, податкова тематика. Податкова тематика є однією з найбільш цікавих тем сьогодення. Вона цікава всім верствам населення  від громадянина до керівника підприємства,  охоплює всі сфери   суспільства.

Газета „ Вісті Борзнянщини”  своїми  публікаціями  пробуджує  зацікавленість,  розширює  кругозір  та  обізнаність читача.

Районна громадсько - політична газета „Вісті Борзнянщини”, не зважаючи  на поширеність інтернету, користується  повагою  та популярністю серед  жителів Борзнянщини за свою об’єктивність , актуальність та своєчасність.

По результатам зустрічі була досягнута домовленість щодо співпраці з редакцією районної газети ”Вісті Борзнянщини”  по  висвітлення  податкового законодавства та змін до нього ,діяльності  податкової служби  на шпальтах районної газети.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»