Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Куликівській ДПІ проведено тренінг щодо встановлення програмних РРО

опубліковано 13 вересня 2021 о 09:58

У приміщенні Куликівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області було проведено тренінг з підприємцями щодо встановлення програмних  РРО через ЕКПП.

Тренінг провела старший державний інспектор Куликівської ДПІ Примак Ірина Миколаївна на якому головна увага приділялась питанню застосування ПРРО.

Програмний РРО можна встановлити на смартфон, планшет, комп’ютер чи інший пристрій, який має операційну систему Windows  або  Android та підключення до Інтернету. І в цьому переваги програмних РРО – для фіскалізації розрахункових операцій можна буде застосовувати гаджети і не купувати касові апарати, що зменшить витрати суб’єктів господарювання.

Реєстрація в контролюючому органі будь-якого ПРРО – безкоштовного програмного рішення  ДПС чи комерційного ПРРО, проводиться автоматично через  Єдине вікно подання електронної звітності із застосуванням будь-якого програмного забезпечення, наявного у суб’єкта господарювання – Електронний кабінет,  iFin, Sonata, M.E.Doc  тощо. Реєстрація відбувається на підставі заяви за ф. 1-ПРРО, яка подається виключно в електронній  формі.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»