Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з ОТГ – пріоритетний напрямок роботи Прилуцької ДПІ

опубліковано 13 вересня 2021 о 10:14

В рамках пілотного проекту в Прилуцькій ДПІ триває співпраця з територіальними громадами Прилуцького району. Нещодавно в Прилуцькій ДПІ відбулася робоча зустріч керівництва інспекції та начальника фінансового відділу Прилуцької міської ради Олени Ворони.

У зустрічі прийняли участь начальник Прилуцької ДПІ Владислав Вертипорох, заступник начальника Прилуцької ДПІ Ірина Щербина,  начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб Світлана Проценко та завідувач сектору електронних сервісів Ірина Євстіфєєва.

Керівник фінансового відділу Прилуцької міської ради в черговий раз надала інформацію з ідентифікованими власниками земельних ділянок по яких наявні кадастрові номери.

В ході зустрічі також були обговорені питання обліку землевласників та землекористувачів на території м.Прилуки, повноти нарахування плати за землю з фізичних осіб, взаємодії з Головним управлінням Держгеокадастру у Чернігівській області

Владислав Вертипорох також зупинився на аспектах Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»