Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків Варвинщини

опубліковано 16 вересня 2021 о 15:48

Начальником Варвинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області Олександром Ельтеком 15.09.2021р. було проведено зустріч з платниками податків, під час якої обговорено питання щодо алгоритму дій у разі зміни даних, які вносяться до облікової картки ФО – платника податків (доведено терміни  внесення змін до облікових даних платника податків та які документи потрібні для заповнення Заяви за ф. № 5Д).

Було роз'яснено особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

Надано роз’яснення щодо можливості використання податкової знижки до кінця поточного року.

Також значна увага приділялася актуальності функціонування електронних сервісів, завдяки яким збільшуються можливості платників податків в володінні інформацією щодо власного стану розрахунків по податкам і зборам, їх заборгованості перед бюджетом.

Наголошено на перевагах подання податкової звітності засобами електронного зв’язку.

Представників платників податків проінформовано про функціонування офіційних сторінок ДПС України та ДПС у Чернігівській області у мережі Facebook, телеграм-каналу ДПС та переваги користування сервісом ДПС «InfoTax», зокрема можливість отримання кваліфікованої відповіді при спілкуванні з податковою службою в рубриці «Питання дня» (InfoTaxbot).

Робота з платниками податків  триває, податкова служба сприяє їх розвитку шляхом ефективної взаємодії.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»