Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ічнянська ДПІ: Щодо реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій

опубліковано 17 вересня 2021 о 10:55

Працівники Ічнянської ДПІ надають консультації платниками податків щодо реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (ПРРО).

 Програмний РРО – це програмний, програмно-апаратний або програмно-технічний комплекс,  у якому реалізовані фіскальні функції та який призначений для реєстрації розрахункових операцій при продажу товарів, робіт, послуг.

Щоб зареєструвати ПРРО суб’єкт господарювання та господарська одиниця, на якій буде використовуватися ПРРО повинні перебувати на обліку в  контролюючому органі. Реєстрація господарської одиниці здійснюється шляхом подання Повідомлення про об’єкти оподаткування за формою №20-ОПП (J/F1312002).

Реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою №1-ПРРО (J/F1316602), яка подається в електронній формі за основним місцям обліку суб’єкта господарювання через Електронний кабінет. При реєстрації ПРРО присвоюється фіскальний номер.

Більш детальну інформацію щодо реєстрації та користування ПРРО можна отримати на офіційному вебпорталі ДПС (htpps://tax.gov.ua) банер «Програмні РРО».

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»