Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Срібнянська ДПІ: Переваги використання програмного РРО

опубліковано 11 жовтня 2021 о 16:33

Податківці Срібнянської ДПІ Головного управління ГУ ДПС у Чернігівській постійно інформують платників про застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій.

В приміщені Срібнянської ДПІ на прохання платників було проведено зустріч з платниками єдиного податку ІІ та ІІІ груп на тему «Переваги використання програмних РРО».

Старший державний інспектор Срібнянської ДПІ Алла Остапенко розповіла  про переваги використання програмного РРО. Найбільшими перевагами в використанні програмного РРО  є :

- менш витрат. Непотрібно купувати фізичний косовий апарат та витрачати кошти на обслуговування. Щоб почати використовувати ПРРО не потрібно  залучати розробників та робити складні інтеграції. Програму можна скачати безкоштовно за посиланням https://tax.gov.ua/data/material/000/370/468729/pRROsto.zip ( Фіскальний додаток просто).

- робота без перерв. ПРРО на відміну від звичайних РРО працює в «хмарі» цілодобово без перерв. Z-звіт подається до ДПС автоматично.

- не має помилок – немає штрафів. Використовуючи ПРРО, більше не помилитесь при заповненні звітів і не одержите за це штрафи. 

- спрощена робота з чеками. Не потрібно видавати паперові чеки. Після здійснення платежу, можна відправити фіскальний чек в електронному вигляді на імейл або в месенджер покупцю.