Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У центрі обслуговування платників Корюківської ДПІ роз’яснюють норми податкового законодавства

опубліковано 12 жовтня 2021 о 14:03

У Центрі обслуговування платників Корюківської ДПІ ГУ ДПС у Чернігівській області відбувся тренінг з платниками податків. Тема навчання: Електронний кабінет, отримання податкової знижки та одноразове (спеціальне) добровільне декларування.

Слухачам розповіли, що електронний кабінет  значно спрощує та покращує спілкування платників податків з податковими органами. Проінформували громадян, які не є суб’єктами господарювання та які протягом минулого року отримували заробітну плату, з якої утримувався податок на доходи фізичних осіб, мають право на отримання податкової знижки за умови наявності підстав, передбачених Податковим кодексом України.

Також наголосили, що кампанія одноразового добровільного декларування уже стартувала 1 вересня 2021 року і триватиме до 1 вересня 2022 року. Особливості даного декларування «Запровадження добровільного одноразового декларування дає можливість легалізувати громадянам усе неоподатковане майно (рухоме та нерухоме), валютні цінності, ювелірні вироби, дорогоцінні метали, готівкові кошти без пояснення в подальшому щодо джерел їх походження».