Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась робоча зустріч у Борзнянській ТГ з питань сплати земельного податку

опубліковано 13 жовтня 2021 о 10:32

У  приміщенні Борзнянської ТГ  відбулась  робоча зустріч  начальника Борзнянської ДПІ  Юрія Соломки з начальником відділу земельних  відносин, екології, юридичної  діяльності Борзнянської  ТГ Каріною Грицай  з питань  повноти та достовірності нарахування земельного податку (плати за землю ) громадянам, щомісячного надання переліків орендарів земельних ділянок станом на перше число звітного місяця,  інвентаризації земельних ділянок, не допущенні випадків самовільно зайнятих земельних ділянок.  

Плата за землю є одним із основних джерел надходжень місцевого бюджетіу. У ході  зустрічі обговорили проблеми в адмініструванні плати за землю  та орендної плати по Борзнянській ТГ. Також обговорили питання  своєчасного   надання переліків орендарів земельних ділянок станом на перше число звітного місяця для  нарахування  орендної плати, визначили план заходів до  громадян які самовільно зайняли земельні ділянки.

Домовились про постійну співпрацю у  проведенні  роботи з повноті та достовірності нарахування земельного податку та орендної плати.