Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як проведиться звірка з плати за землю пояснили у Бобровицькій ДПІ

опубліковано 21 листопада 2022 о 09:17

Нещодавно в Бобровицькій ДПІ ГУ ДПС у Чернігівській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Проведення звірки з плати за землю». На запитання платників відповідала начальник  Бобровицької ДПІ Юлія Яриловець.

Під час заходу Юлія Яриловець  розповіла що: фізичні особи (громадяни) – платники плати за землю мають право письмово або в електронній формі засобами електронного зв’язку (з дотриманням вимог, визначених п. 42.4 ст. 42 Податкового кодексу України (далі – ПКУ)) звернутися до контролюючого органу за своїм місцем реєстрації у контролюючих органах або за місцем знаходження земельних ділянок, у тому числі право на яку фізична особа має як власник земельної частки (паю), для проведення звірки даних.

Крім того, фізичні особи, з використанням кваліфікованого електронного підпису, мають можливість переглянути сформовані податкові повідомлення-рішення щодо сум нарахованих їм податкових зобов’язань з плати за землю, в меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету, вхід до якого здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua , а також через вебпортал ДПС.