Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Варвинська ДПІ надає кваліфіковану практичну допомогу платникам податків

опубліковано 21 листопада 2022 о 11:38

У приміщенні ЦОП Варвинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області податківці на постійній основі надають допомогу платникам податків щодо практичного застосування норм податкового законодавства.

Відтак, відвідувачам територіального ЦОПу податківці надали фахові роз'яснення щодо новацій податкового законодавства, сплати за землю та податку на нерухоме майно, реєстрації РРО/ПРРО через Електронний кабінет. Про переваги подання звітності в електронному вигляді та використання інших можливостей сервісу «Електронний кабінет».

Під час спілкування не залишились і такі важливі питання, як збільшення єдиного внеску із жовтня та своєчасна сплата майнових податків і зборів, недопущення формування податкового боргу тощо.

Начальник Варвинської ДПІ нагадав, що громадяни, які є власниками землі та нерухомості, мають можливість провести звірку щодо належних їм об’єктів оподаткування та наявної заборгованості зі сплати  майнових податків у будь-який зручний час відповідно до графіка роботи ЦОП. Для якісної звірки та спілкування з фахівцем ЦОП громадянам варто при собі мати документи, що посвідчують особу, та правовстановлюючі документи на належне майно».