Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З перевагами подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет ознайомили платників під час зустрічі в Ічнянській ДПІ

опубліковано 24 січня 2023 о 15:52

З перевагами подання звітності в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету ознайомили платників під час зустрічі з працівниками Ічнянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області.

Платникам роз’яснили, що для подання звітів в електронному вигляді перш за все необхідно отримати електронний цифровий підпис для авторизації в сервісі Електронний кабінет. Платники можуть безкоштовно отримати особистий електронний цифровий підпис у будь – якому  акредитованому центрі сертифікації ключів.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua з використання електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Платники податків мають можливість дистанційно отримувати інформацію  про себе,  що є в розпорядженні органу ДПС: стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків, виникнення податкового боргу та інше.

Наприкінці зустрічі всі суб’єкти господарювання отримали відповіді на поставлені ними питання.