Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з волонтерами відбулась в ЦОП Менської ДПІ

опубліковано 23 січня 2023 о 15:29

Під час зустрічі з волонтерами фахівці Менської  ДПІ Головного управління  ДПС у Чернігівській області проінформували про зміни до порядку включення до Реєстру волонтерів у зв’язку з набранням чинності Закону України  № 2757-ІХ «Про внесення змін до пункту 21 розділу VII «Прикінцеві положення» Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації».

Відтепер фізичним особам – благодійникам для включення до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації достатньо подати до контролюючого органу лише заяву про включення до Реєстру.

Заява фізичної особи – благодійника подається до територіального органу ДПС у паперовій або електронній формі (в тому числі з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг).

Користуючись нагодою, податківці наголосили,  що  онлайн спілкування через Електронний кабінет   дає можливість  платнику податків  не тільки подавати заяви, а й отримувати весь спектр   адміністративних послуг без відвідування  податкової та роз’яснили  механізм  отримання електронного цифрового підпису.

Більш детальна інформація розміщена на вебпорталі ДПС у розділі "Для волонтерів": https://tax.gov.ua/baneryi/dlya-volonteriv/