Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання легалізації найманої праці обговорили в Ічнянській ДПІ

опубліковано 10 березня 2023 о 13:54

У приміщенні Ічнянської ДПІ відбулась робоча зустріч з головним інспектором з питань додержання законодавства про працю та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернігівській області Оксаною Писаною з начальником Ічнянської ДПІ Вадимом Мазуном.

Мета зустрічі – обговорення переваг офіційного оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

З метою недопущення наявності порушення чинного законодавства у сфері трудових відносин та оплати праці Ічнянською ДПІ забезпечується постійна співпраця з управлінням Держпраці у Чернігівській області, зокрема, під час подання платниками звітності з єдиного соціального внеску, податку на доходи фізичних осіб та військового збору контролюються показники розміру та своєчасності виплати заробітної плати. За підсумками проведеного аналізу проводяться відповідні співбесіди з керівництвом та суб’єктами господарювання.

За результатами зустрічі фахівці вищезазначених служб роз’яснюватимуть роботодавцям та працівникам переваги офіційного працевлаштування, ризики незадекларованої праці, необхідність дотримання вимог трудового законодавства України.