Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Куликівської ДПІ провела сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему « Особливості нарахувань та сплати земельного податку»

опубліковано 17 березня 2023 о 14:35

Сьогодні начальник Куликівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області провела сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» на тему « Особливості нарахувань та сплати земельного податку».
 
У ході розмови, було надано консультацію про особливості нарахування та терміни сплати земельного податку. Також було роз’яснено перелік пільг щодо сплати даного податку. Для отримання пільги необхідно звернутись до контролюючого органу за місцемзнаходження земельної ділянки із заявою про надання пільги та документами, що посвідчують право на пільгу. 

  Ватро знати, якщо фізична особа станом на 1 січня поточного року має у власності декілька земельних ділянок одного виду використання, площа яких перевищує межі граничних норм, така особа до 1 травня поточного року подає письмову заяву у довідьній формі до контролюючого органу за місцем знаходження земельної ділянки про самостійне обрання земельних ділянок для застосування пільги.