Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сосницькою ДПІ ГУ ДПС у Чернігівській області було проведено робочу зустріч з фізичними особами  підприємцями

опубліковано 17 березня 2023 о 15:08

Сосницькою ДПІ ГУ ДПС у Чернігівській області було проведено робочу зустріч з фізичними особами  підприємцями  платники єдиного податку першої – третьої груп в ході якої розглядалось питання  щодо виправлення самостійно виявлених помилок у раніше поданій декларації платника єдиного податку   .

Податківці Сосницької ДПІ повідомили, що  фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку першої – третьої груп подають податкову декларацію у складі якої формується додаток 1 «Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску» (далі – Додаток 1).

Такі платники можуть виправити грошові показники, суми нарахованого єдиного внеску та реквізити, у разі виправлення самостійно виявлених помилок, шляхом подання Додатка 1 у складі Декларації з типом «Уточнююча». Згідно з приміткою 10 до Декларації - Додаток 1 є її невід’ємною частиною.

Водночас, Додаток 1 не формується у складі Декларації з типом «Уточнююча», якщо раніше задекларовані у Додатку 1 грошові показники, суми нарахованого єдиного внеску та реквізити не змінюються.

Більше інформації у «Базі знань» загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу.