Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Прилуцькій ДПІ надано платникам понад 2 тисячі адмінпослуг

опубліковано 11 квітня 2023 о 16:09

У Прилуцькій ДПІ відбулась чергова зустріч з платниками податків. Зустріч провела заступник начальника – начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Прилуцької ДПІ Ірина Щербина. У ході зустрічі були обговорені питання надання адміністративних послуг в Прилуцькій ДПІ. Фахівці Центру обслуговування платників Прилуцької ДПІ протягом І кварталу 2023 року надали 2004 адміністративні послуги.

Серед запитуваних послуг: видача картки платників податків та внесення до паспорту громадянина України інформації про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб-платників податків - 979; видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків - 450; надання витягу з реєстру платників єдиного податку -212; реєстрація платника єдиного податку - 266; реєстрація реєстратора розрахункових операцій - 24. Опрацьовано 15 звернень від фізичних осіб щодо підтвердження статусу податкового резидента України.

Окрім надання адміністративних послуг, в ЦОП Прилуцької ДПІ платникам та громадянам надаються консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, використання електронних сервісів ДПС. Звертаємо увагу платників податків, що послуги в Центрі обслуговування платників  можна отримати і в онлайн-режимі, використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет». Навчитися роботі в Електронному кабінеті або використовувати електронні сервіси Державної податкової служби можливо відвідавши майстер-класи та практикуми, що регулярно проводяться в Прилуцькій ДПІ. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.