Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Козелецької ДПІ провели тренінг для платників податків

опубліковано 23 травня 2023 о 10:46

Днями у приміщенні Козелецької ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області податківці провели тренінг з фізичними особами-платниками податків з питання декларування доходів громадян з метою отримання податкової знижки.

Податкова знижка – це сума, на яку зменшується оподатковуваний дохід. Щоб її отримати, потрібно до кінця календарного року, наступного за звітним, подати декларацію та пакет документів до податкової служби за місцем реєстрації платника. Для отримання податкової знижки необхідно звернутися до територіального органу Державної податкової служби за місцем обліку (проживання).

У ході навчання посадовець розповіла присутнім щодо обмежень при оформленні податкової знижки.

Реалізувати право на отримання податкової знижки  можливо подавши декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису через Електронний кабінет Державної податкової служби України ( https://cabinet.tax.gov.ua ).

Платникам було надано практичну допомогу у генерації особистого електронного ключа, отримання довідки про доходи, заповненні електронних декларацій,  та подання звітності за допомогою електронних сервісів.