Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг від податківців Ріпкинської ДПІ: Як спілкуватися онлайн з податковою

опубліковано 15 листопада 2023 о 16:43

Працівниками Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області проводиться активна робота щодо надання консультацій та проведення  роз’яснень  підприємцям  про можливість використання сервісу «Електронний кабінет».

Нещодавно у Центрі обслуговування платників Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській  області відбувся тренінг. Старший державний інспектор  Ріпкинської ДПІ Юрій Мартинович  розповів учасникам заходу про порядок  роботи «Електронного кабінету» та переваги використання  електронних сервісів. Зокрема продемонстрував платникам податків  яким чином  засобами «Електронного кабінету» подати звітність, отримати  витяг з реєстру платника єдиного податку, переглянути стан розрахунків з бюджетом .

Наприкінці тренінгу фахівець нагадав, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через банер на вебпорталі ДПС www.tax.gov.ua.