Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання декларування доходів громадян роз’яснили платникам Ічнянщини

опубліковано 20 листопада 2023 о 15:35

Працівниками Ічнянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській продовжується робота по наданню роз’яснень платникам щодо декларування доходів громадянами  отриманих у 2022 році та правильність заповнення декларацій.

Під час зустрічі проінформовано присутніх щодо подання декларації про способи подання декларації про майновий стан та доходи, хто повинен подавати, граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік та відповідальність за несвоєчасну сплату податку та військового збору.

Також наголошено, що громадяни, які мають бажання використати своє право на податкову знижкуподають податкову декларацію по 31 грудня року, наступного за звітнимта обговорено види витрат, на які надається податкова знижка.

Наприкінці зустрічі надано відповіді на питання платниківподатків та запропонованопри поданні декларації про майновий стан і доходи скористатись сервісом «Електронний кабінет» вхід до якого за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, що значно зекономить при її поданні.