Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у Семенівській ДПІ щодо роботи електронних сервісів ДПС

опубліковано 20 листопада 2023 о 15:41

Нещодавно у приміщенні Центру обслуговування платників Семенівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Чернігівській області, відбулася зустріч з платниками податків фізичними особам – підприємцями, за участю старшого державного інспектором Семенівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області  Сергія Бондаренко, на якій провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з представниками бізнесу щодо електронних сервісів ДПС.

З  окрема, посадовці надали розгорнуту відповідь на питання щодо можливості платникам податків сплачувати податки та збори через Електронний кабінет. Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету передбачає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду.

З інформацією щодо сплати податків, зборів, платежів фізичними особами можна ознайомитись в меню «Стан розрахунків з бюджетом» розділу «Допомога» Електронного кабінету.