Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Срібнянська ДПІ інформує про надані адміністративні послуги

опубліковано 08 грудня 2023 о 17:00

Срібнянська ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області інформує, що з початку 2023 року працівники інспекції надали громадянам 3378 адміністративних послуг. 

Серед основних наданих послуг: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору, реєстрація платників єдиного податку. 

Продовжувалась робота з роз'яснення застосування норм Закону України від 30.06.2023р. №3219-ІХ “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану”.

Податківці роз'яснювали питання застосування РРО та відновлення відповідальності за порушення вимог щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій щодо всіх суб’єктів господарювання.