Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ніжинська ДПІ про функціонування електронної черги

опубліковано 08 лютого 2024 о 14:59

Ніжинська ДПІ звертає увагу платників на функціонування  централізованої електронної черги для запису до центрів обслуговування платників (далі ЦОП).  Створена система керування чергами та потоками в ЦОП сприяє коректному розподілу осіб, які звертаються в ЦОП та запобігає їх скупченню.

Для зручності та оперативності обслуговування відвідувачів,  отримання тієї чи іншої послуги ( зокрема подати декларацію , отримати довідку, зареєструватися  платником єдиного податку, отримати картку платника податків та інш.) платники мають  можливість здійснити запис до ЦОП дистанційно та  запланувати свій візит завчасно.

Для запису в електронну чергу необхідно зателефонувати до Контакт –Центру ДПС за номером телефону 0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів  за тарифами операторів мобільного зв’язку).

Телефонувати можна   щоденно з 8.00 до 19.00, у п’ятницю з 8.00 до 18. 00, крім суботи та неділі.

З початку 2024 року в Ніжинській ДПІ послугами електронної черги скористалися 17 осіб. Найбільше записів було на подання декларацій (в рамках кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році)  та отримання картки платника податків.