Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ічнянські податківці інформують про електронні сервіси ДПС

опубліковано 19 лютого 2024 о 16:42

Фахівці Ічнянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській постійно проводять роботу щодо роз’яснень платникам по користуванню  «Електронним кабінетом» та  мобільним застосунком «Моя податкова». Електронні сервіси ДПС це реалізція прав та обов’язків платників податків у сфері оподаткування в режимі онлайн.

Під час зустрічі платникам повідомлено, що електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування платників з податковою службою та значно спрощують отримання довідок, подання звітності. Безкоштовний сервіс «Електронний кабінет» який працює цілодобово надає можливість платникам податків отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків.

Також ознайомлено платників з мобільним застосунком «Моя податкова» від ДПС, який можна завантажити на телефон. Це зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, та сплати податків.

Наприкінці зустрічі надано відповіді на питання платників податків та запропоновано користуватись безкоштовними електронними сервісами ДПС.