Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Корюківська ДПІ: «Переваги застосування ПРРО та можливості застосунку «Моя податкова» - сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія»

опубліковано 18 червня 2024 о 15:28

Нещодавно старший державний інспектор  Корюківської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області Наталія Юновидова  відповідала на запитання платників податків під час чергового сеансу телефонного зв’язку "гаряча лінія". 

Платників цікавили переваги використання ПРРО, порядок реєстрації та використання ПРРО, тощо. 

Додзвонювачів інформували, що серед переваг застосування ПРРО: можливість використання безкоштовного програмного забезпечення від ДПС, необмежений термін використання, швидка реєстрація та встановлення програмного забезпечення, можливість відправляти фіскальні чеки покупцям в електронному вигляді, автоматичне формування Z-звіту. 

У ході спілкування платники запитували  про новий сервіс від ДПС України «Моя податкова», зокрема, про можливість отримання інформації з реєстрів. Наталія Юновидова зазначила, що користувачі мобільного застосунку «Моя податкова» мають можливість просто та швидко отримати інформацію з реєстрів ДПС: платників ПДВ, страхувальників, платників єдиного податку, неприбуткових установ та організацій, пошук фіскального чеку, пошук марки акцизного податку.