Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Порядок застосування права на податкову знижку» - тема практикуму в Бобровицькій ДПІ

опубліковано 23 липня 2024 о 15:50

Працівники Бобровицької ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області продовжують надавати платникам податків практичну допомогу щодо застосування права на податкову знижку.

Нещодавно в приміщені ДПІ відбувся практикум щодо порядоку застосування права на податкову знижку. Податківець розповіла, що громадяни, які не є суб’єктами господарювання та протягом минулого року отримували заробітну плату, з якої утримувався податок на доходи фізичних осіб, мають право на отримання податкової знижки за умови наявності підстав, передбачених ПКУ.

Людмила Корнобай також розповіла,  що ДПС розроблено мобільний застосунок «Моя податкова», який доступний платникам податків та може бути завантажений на телефони як на платформі Android, так і iOS. Застосунок простий і зручний у використанні, це - інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби. Та  рекомендувала скористатися сервісом «Електронний кабінет платника» (https://cabinet.tax.gov.ua) та у розділі «ЕК для громадян» заповнити «Декларацію про майновий стан і доходи».

Зустріч відбулась у форматі конструктивного діалогу. Платники податків отримали вичерпні відповіді на всі запитання.