Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено практикум для громадян з питань  подання податкової звітності засобами електронного сервісу «Електронний кабінет»

опубліковано 24 липня 2024 о 15:59

Працівниками Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області проводиться активна робота щодо надання консультацій та проведення  роз’яснень  платникам податків   про можливість використання електронного сервісу «Електронний кабінет платника».

Днями  у Центрі обслуговування платників Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській  області відбувся практикум. Старший державний інспектор Ріпкинської  ДПІ Юрій Мартинович розповів учасникам заходу про порядок  роботи «Електронного кабінету» та переваги використання електронних сервісів. Зокрема, продемонстрував громадянам  яким чином  засобами «Електронного кабінету» надати Податкову декларацію про  майновий стан і доходи, отримати  відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, переглянути стан розрахунків з бюджетом .

Наприкінці практикуму  фахівець нагадав, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через спеціальний банер на вебпорталі ДПС www.tax.gov.ua.