Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ефективна внутрішня комунікація - запорука успішного досягнення цілей

опубліковано 26 листопада 2021 о 14:00

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області приділяється висока увага налагодженню ефективної внутрішньої комунікації між структурними підрозділами, керівниками та підпорядкованими працівниками.  Ефективна комунікація сприяє позитивному досвіду державних службовців, допомагає розуміти місію та цінності ДПС, саме завдяки комунікації досягається залученість кожного працівника.

Днями начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Раїса Зарецька та заступник начальника управління – начальник відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Тетяна Путинцева взяли участь в онлайн тренінгу за участі міжнародних експертів EU4PFM для керівників та заступників керівників підрозділів кадрового забезпечення та розвитку персоналу територіальних органів ДПС на тему: «Ефективні внутрішні комунікації. План впровадження». Програма тренінгу розкривала значення комунікації, процеси, обов’язки  та кроки планування внутрішньої комунікації.

Матеріали тренінгу та поради експертів стали корисними для розвитку системи внутрішніх комунікацій у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області. Враховуючи важливу роль працівників управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу в забезпеченні позитивного досвіду працівників протягом усього життєвого циклу працівника в організації, запропоновано шляхи покращення внутрішньої комунікації. З метою забезпечення розповсюдження контенту для потрібного працівника у потрібний час було створено внутрішні Ком’юніті для спілкування з  різними категоріями працівників, а саме: керівниками структурних підрозділів,  начальниками ДПІ, працівниками інших структурних підрозділів, за якими закріплені віддалені робочі місця.

Ефективна комунікація дозволяє охопити увагою всіх працівників Головного управлінні ДПС у Чернігівській області та інформувати про важливі події. 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»