Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У колективі податкової області переважають досвід та кваліфікація

опубліковано 01 грудня 2021 о 15:59

На даний час на податковому обліку в Чернігівської області зареєстровано 61 тисяча платників, з них 23 тисячі юридичних та 38 тисяч підприємців і самозайнятих осіб. Для сервісного обслуговування платників податків за місцем обліку у складі Головного управління ДПС у Чернігівській області діють 22 податкові інспекції.

Для якісного обслуговування платників у структурних підрозділах Головного управління ДПС у Чернігівській області  працюють кваліфіковані фахівці, які охоплюють увагою платників податків всієї  Чернігівщини. Переважна більшість працівників мають значний досвід, постійно удосконалюють свої професійні навички, отримують нові знання та діляться ними з молодим поколінням податківців.

З метою оновлення кадрового потенціалу та залучення молоді до роботи на державній службі Головне управління ДПС у Чернігівській області постійно співпрацює з вищими навчальними закладами, зокрема, з Державним податковим Університетом та  Національним університетом «Чернігівська політехніка». Традиційними стали зустрічі зі студентами, під час яких надаються ґрунтовні відповіді на всі актуальні питання вступу на державну службу та проходження практики студентів.

Державна служба  – це чудовий шанс реалізувати себе, набути нові знання та практичні навички. Чекаємо на освічену, ініціативну та енергійну молодь, яка прагне реалізувати себе на державній службі!

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»