Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дистанційна освіта – сприятливі умови для навчання державних службовців

опубліковано 22 вересня 2022 о 08:30

Завдяки дистанційній формі підвищення кваліфікації у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області створено належні умови для  підвищення кваліфікації державних службовців. Одночасно долучитись до дистанційного навчання на платформі 3CX мали змогу працівники з різних структурних підрозділів та держаних податкових інспекцій Чернігівської області. Програми підвищення кваліфікації було складено за сприяння фахівців Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації з урахуванням визначених потреб у підвищенні компетентностей працівників.

Працівники вивчили новації у сфері державної служби, ділового мовлення та сучасного антикорупційного законодавства. Державні службовці ознайомилися з навичками ефективної невербальної комунікації, стресостійкістю та ефективною діяльністю за умов воєнного стану. Важливою частиною практичних занять стала галузева складова спеціальної професійної програми підвищення кваліфікації, у межах якої фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області поділилися своїми знаннями з колегами.

Найпопулярнішими напрямками  підвищення кваліфікації державних службовців у 2022 році стали: «Актуальні питання реалізації законодавства про державну службу  та цифрова грамотність державних службовців Головного управління ДПС у  Чернігівській області», «Ефективна діяльність державного службовця  Головного управління ДПС у Чернігівській області».  Проведені конверсаторіуми та практичні заняття викликали неабияку зацікавленість державних службовців.