Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання оподаткування роз’яснили платникам податків під час вебінару

опубліковано 21 грудня 2022 о 15:01

Відбувся черговий вебінар для платників податків Чернігівщини за участі фахівців Головного управління ДПС у Чернігівській області та ДО «РФПП по Чернігівській області».

Питання подання річної звітність фізичними особами - підприємцями  пояснила заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Наталя Кузнецова. Вона звернула увагу учасників на терміни, основні моменти та особливості подання звітності.

Тетяна Самсоненко, головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб ознайомила присутніх з порядком отримання податкової знижки, звернула увагу на зміни, які діють на період воєнного часу.

Нагадаємо, що вебінари проводяться регулярно за ініціативи ДО «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області». З метою надання інформаційної та консультаційної підтримки представникам малого і середнього підприємництва в умовах воєнного стану податківці систематично беруть участь у заходах, розповідають про законодавчі зміни та надають відповіді на запитання платників податків.