Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На запрошення ветеранської організації фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області висвітлили окремі питання податкового законодавства

опубліковано 21 серпня 2024 о 14:12

Питання діяльності неприбуткових організацій, подання звітності окреслила заступник начальника управління -начальник відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ іорганізацій, спрощеної системи оподаткування управління оподаткування юридичних осіб Тамара Пищур.

Процедуру припинення діяльності, новації у використанні електронних сервісів пояснила начальник управління податкових сервісів Людмила Гординська.

На питання, що стосувалися оподаткування фізичних осіб, відповіла головний державний інспектор управління оподаткування фізичних осіб Тетяна Мовчан.

Нагадуємо, що суб’єкти господарювання та громадяни також мають можливість скористатися Базою знань – автоматизованою базою уніфікованих відповідей на запитання фізичних та юридичних осіб. Її розміщено на вебпорталі ДПС у розділі «Запитання-відповіді з Бази знань» Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР). Нагадуємо, що приєднатися до чатів ДПС можна:

- з вебпорталу Державної податкової служби України, розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» https://tax.gov.ua/;

- з сайту Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (скорочено ЗІР) https://zir.tax.gov.ua/, або його мобільної версії.